• ACRYL

De Presige Powders zijn bubbel vrij en bieden een doorzichtigheid net als glas. Dit resulteert in hele flexibele nagels, waardoor dit de meest houdbare nagels zijn in de industrie.

Of de klant de nagels nou gebeten heeft, beschadigd heeft of gewoon een langere nagelplaat wilt, deze poeders bieden eindeloze mogelijkheden. De verschillende kleuren zijn ontworpen wat zich aanpast aan de huidskleur van de klant.

UV Acrylics bied het beste van 2 werelden, De werkbaarheid van acrylics en de verhardingsproces van de gel, wat ervoor zorgt dat de product bewerkbaar is tot een perfecte resultaat.

Wees Slim, koop groot!! Jou favoriete prestige poeders en Prestige Camouflage poeders in 350 gram potjes.

De Prestige Acrylic System geeft jou complete controle en artistieke vrijheid. De revolutionaire chemische formule zorgt  voor een goede verwerkbaarheid en verhardingsproces wat resulteert in een natuurlijke flexibele eindresultaat.

Bleu Liquid is de Liquid voor nagelstylistes die een sneller gezette product willen. In gebruik met de Color Powders of de Pro Formula color collectie wordt de verwerkbaarheid en mogelijkheden dramatisch verbeterd.

Magnetic bied een brede scala aan ‘Dappendishes’ geschikt voor elke behoefte van de nagel artiest.

Creeer acryl nagels welke je niet kan onderscheiden van echte nagels met de Natural White Acrylics!

Magnetic biedt veel keuze in artists palette waar je uit kan kiezen, samen met de Color Acrylics en de Pro Formula collectie. Deze Color Powders bieden een eindeloze mogelijkheden, zelfs voor de meest veeleisende nagel styler.