Geen producten in de winkelwagen.

De verzendtijd bedraagt 1 – 5 werkdagen met uitzondering van feestdagen. (Ivm corona, kan het zijn dat sommige producten leveringsproblemen hebben en vanwege drukte bij posntl kan het langer duren, hier krijgt u dan ook een terugkoppeling voor).

Verzending geschied via Postnl, en bedraagt bij een bestelling onder de 50,- euro  6,95.  vanaf 50, euro- tot 100,- 4.95 en boven de 100,- gratis verzending ,- tussen 5-10 kg.

Met spoed iets nodig?

Indien er iets met spoed nodig is mag er altijd contact met ons opgenomen worden om te kijken of we het versneld op kunnen sturen.

Retourneren

Is er een probleem met het artikel of ben je niet tevreden, Neem direct contact op na ontvangst zodat wij tot een gepaste oplossing kunnen komen. Bij ontvangst melden als er een probleem is, alleen op dezelfde dag. Retour kan alleen met ruilen voor een ander product(geen geld terug). Het artikel kan geretourneerd worden alleen in originele staat . Het artikel mag niet beschadigd, gebruikt,vies, bij ons aankomen. Het artikel moet in de originele verpakking teruggestuurd worden indien mogelijk. Wanneer een retour niet gemeld is kunnen wij dit niet in behandeling nemen.

Hoe te retourneren?

Graag een notitie bij het retourpakket met wat het probleem is met je gegevens zoals je naam, telefoonnummer, gegevens van de bestelling. De kosten voor retourneren zijn voor de klant, en deze moeten voldoende te worden gefrankeerd. Indien wij van mening zijn dat het product door uw eigen fout beschadigd is kunnen wij kosten inhouden.

Terugbetaling

Mits wij de producten  in goede orde hebben ontvangen kunnen wij de terugbetaling zo spoedig mogelijk verwerken. Wij hanteren 14 dagen voor het terug op uw rekening is, maar in de praktijk is dit al veel eerder mits het geen drukke of vakantieperiode is.

Ruilen

Ruilen is mogelijk mocht u iets verkeerd hebben besteld. Neem dan telefonisch contact op met 0644098033 of 0640820736 of stuur een mail naar info@magneticperfectnails.nl

Heb je de producten in de winkel gekocht dan kun je dit ook het beste daar weer ruilen.