• GEL SYSTEM

Een Gel wat voelt als acryl maar zonder de tijdsdruk, want het verhardt net als Gel in LED of UV. PoweGel is makkelijk te pinchen, sterk en heeft stabiele kleuren.

De UV standard Gel is een alles in 1 Gel, het kan gebruikt worden als een hechtlaag, om de structuur te bouwen en kan gepolijst worden tot een hoge glans.

De Belangrijkste voordeel van de UV Standard Builder Gels is de extreem makkelijke ‘zelf egalisering’ wat gegarandeerd zorgt voor een superieure gemak in het aanbrengen.

De Sculpting Gel is geweldig op Pink nails of Forms, Dit door de intense pigmentatie en de sterkere structuur.

Fiber Gel kan heel makkelijk gepincht worden. Hiermee kan je een prachtige dunne French manicure creëren.

The Flash Gels creëren hele flexibele nagels wat in 1 laag toegepast kan worden, en de gel is zeer geschikt om nagels langer te maken.

Magnetic biedt kleuren en viscositeit voor ieder zijn wens. Het is aan jou of je de Free edge wilt verlengen met een Builder Gel of een Polish-on Gel.

Magnetic bied verschillende Top Gels welke gesplitst kunnen worden in Flexible Top Gels en Non-Flexible Top Gels.

FiberCoat is een speciaal product. De sterkte van FiberGel nu in een flesje: een beetje dikker dan Building Base en geschikt om te gebruiken op tips, of op Nail Forms of voor een Natural Nail Overlay.

Rubber base van Magnetic heeft een bijzonder goede hechting onder elk product. Het is nu nog makkelijker aan te brengen en om een mooie curve toe te passen. Rubber base heeft de ideale viscociteit, wat resulteert in minimaal veilen.

Building Base voor Gelpolish is een waarlijk multifunctionele product. Je kan de nagel corrigeren, of geef platte nagels een mooie curve, en geef sterkte aan zwakke nagels.

Gelpolish is makkelijk aan te brengen en heeft een long lasting resultaat. Gelpolish kan gebruikt worden op natuurlijke nagels, acryl nagels en op gel nagels, dit maakt het een waarlijk Multifunctioneel toepasbaar in gebruik.

Met de Color Concentraten verander je elke gel in jou gewenste kleur!

Deze Colorgels komen uit een sprookje met een prachtige glans effect. Hele sterke dekking en geschikt voor volledige een dekking en zeer geschikt nail art designs.

Magnetic biedt Nail Art Gels met eindeloze opties/keuzes voor het creëren van prachtige nail art ontwerpen.

De nieuwe generatie 1 laag Color Gels: Voor het Coaten, perfect voor het aanbrengen met gel, folies en alle soorten Nail Art.

Een dunne lijn maken is super makkelijk voor je gemaakt met de gepigmenteerde Fast Liner Gels. The Fast Liner Gels zijn beschikbaar in het wit en zwart

Cerisa sweeties zijn een no wipe Color Gels welke perfect zijn voor een suiker of glitter effect. de Gels kunnen ook gebruikt worden als een Full cover.

Plasti Gel is een hoog pigment gel voor het creëren van 3D Nail Art Designs.