Geen producten in de winkelwagen.

Voordelen van BIAB nagels

Het belangrijkste voordeel van BIAB nagels is dat alleen de buitenste laag lichtjes hoeft opgeschuurd te worden om ze daarna los te weken. In principe kan dit ook bij acryl- of gelnagels, alleen duurt het veel langer. Veel salons kiezen ervoor om alles eraf te schuren, maar dit zorgt voor schade aan je nagels. Daarom voelen en zien je nagels er altijd zwak uit nadat je je acryl- of gelnagels hebt laten weghalen.

Builder in a bottle (BIAB) heeft ook bepaalde chemicali├źn niet, die wel terug te vinden zijn in andere producten. Daardoor is het gezonder voor jou en beter voor het milieu.

Werking van BIAB nagels

BIAB nagels zijn flexibel inzetbaar. Als je bijvoorbeeld van jezelf al lange nagels hebt, maar ze relatief snel afbreken, dan kun je met BIAB als basecoat je gel polish langer mooi houden. Je kunt ook BIAB gebruiken om een gebroken nagel te herstellen. Daarnaast hoef je, als je een andere kleur zou willen aanbrengen, niet eerst de bestaande laag in aceton op te lossen en af te schrapen. De BIAB kan gewoon aangevuld en geshaped worden om vervolgens daar je nieuwe kleur op te doen.

BIAB voor nagelbijters

Een voordeel voor nagelbijters is dat BIAB dezelfde uitstraling en sterkte heeft als bijvoorbeeld acrylnagels, terwijl je natuurlijke nagels rustig verder kunnen groeien.

Hoe zien BIAB nagels eruit?

BIAB nagels zitten een beetje tussen gellak en acryl in qua dikte. Als je al lange nagels hebt van jezelf, dan zal BIAB lijken op normale nagellak. Als je je BIAB nagels weer laat weghalen, zullen je natuurlijke nagels er een stuk sterker en gezonder uitzien en voelen dan je gewend bent van andere producten.
[/av_textblock]