• Nail Art

Ga je voor een meer ”Fashionable Design”? Kies dan de Fashion Stickers van Magnetic. Ze zijn beschikbaar in vershillende style’s and heel makkelijk om te gebruiken.

Ga je voor een meer ”Fashionable Design”? Kies dan de Fashion Stickers van Magnetic. Ze zijn beschikbaar in vershillende style’s and heel makkelijk om te gebruiken.

Voeg Sugar Look toe aan je nagel om gemakkelijk een zacht effect te creëren. Het poeder krijgt de kleur van de natte gel die eronder wordt aangebracht. Sugar Look is verkrijgbaar in Fijn en Grof.

Magnetic heeft een breed assortiment Nail Art Inlay producten die je kan gebruiken voor een Cool en Glamorous effect in de nagel te zetten of de nagel te versieren.

Magnetic biedt genoeg keus aan stamping plates. Gebruik deze stamping plates met verschillende nail art technieken om je nail art naar een hoger niveau te brengen.

Airbrushen met Airnails is snel en makkelijk! Met de speciaal ontwikkelde verf zet je snel mooie designs neer. Binnen 5 minuten kun je alle 10 nagels al af hebben!

Met de Glitter Sprays is het heel makkelijk om een glitter holografische effect te maken op elke nagel. Je kan het als een overlay gebruiken, ombre of in combinatie met nail art.

Laat je innerlijke artiest los! en ontdek een nieuwe draai van aquarel designs met de AquaColors by Magnetic. Gebruik de AquaColors op Extreme Matte Topgel voor de beste resultaat.

Je kan alles creëren wat je fantasie begeert met de Magnetic Master Paints. De paints zijn van hoge pigment en zijn niet alleen geschikt voor lichtkleurige designs en buitenlijnen maar ook voor het mixen.

deze kleurvolle pigmenten zijn waarlijk Multi-usage. Laat ook hier je fantasie haar vrije gang gaan en breng een glans van magie op elke nagel of elke nail art ontwerp

Raak geinspireerd van de speciale effecten van de Chameleon Flakes. De Flakes veranderen van kleur in verschillende lighthoeken: net als een chameleon dat doet!

Verbaas je klanten met de Awesome Crystals van Magnetic. 1 pak beschikt 6 verschillende formaten en 288 stukken per maat… Wees bescheiden of ga er voor.

De Strass Wheels bevatten steentjes in verschillende kleuren en grootte’s, perfect voor het combineren van steentjes in jou design en het helpt ook je steentjes georganiseerd te houden.

Diamonds,Rhinestones en Strass zijn een meid haar beste vriend! Magnetic heeft een brede scala aan steentjes in verschillende vormen, grootte en kleuren om je designs af te maken.

Nail art accessories zodat je gegarandeerd de mooiste designs kunt maken!

Natuurlijk is glitter een musthave in elke nagelstylist zijn of haar collectie. Als toevoeging heeft de Glitter Sprays mooie losse glitters in verschillende kleuren.

De Magnetic Opalen zijn prachtige stenen zoals deeltjes die perfect zijn voor inleg in een klassieke Franse of Leuke Franse nagel. De opalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voeg Bullions of Beads toe op je Rhinestone of Strass Design om de look af te maken. De kleine balletjes zullen je design naar een hoger niveau brengen.

Geef je nail art design een leuke twist met de kleurrijke Confetti collecties van Magnetic. De confetti is verkrijgbaar in Dots, Metallic, Laser, Mirror en Diamond.