• Salon Benodigdheden

Het is bijna onmogelijk om een nagel te verlengen zonder gebruik van Nagelvormen en tips. Magnetic heeft een brede scala aan verschillende soorten tips en nagelvormen welke jou helpen om de perfecte salonnagel te maken.

Magnetic heeft een brede scala aan vijlen voor verschillende flexibiliteit en doeleinden. De verschillende kleuren zijn een indicatie van de flexibiliteit van de vijl, de blauwe is harder en de gele is meer flexible.

Magnetic brushes (pencelen) zijn gemaakt voor veeleisende nagelstyilisten. Van budget brushes (pencelen) tot de hoogste kwaliteit brushes op de markt, elke nagelstylist zal hier de brush naar keuze vinden.

Magnetic heeft verschillende lijmen in het assortiment: Brush on Glue en Instant Nail Glue. Beide producten voldoen aan de europese reglementen.

Magnetic implements zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, en zijn geschikt voor alle klusjes van de nagelstylist. De implements zijn makkelijk schoon te maken en ze zijn ergonomisch ontworpen.

Hygiëne is een van de meest al dan niet de belangrijkste elementen van een gezonde salon omgeving, om dit doel te bereiken is het van vitaal belang om hiervoor de juiste middelen te gebruiken.

Disicide

Disicide is een medisch desinfectant welke bacteriën dood, en ook virussen en schimmels. Maak je implements en bits schoon door ze onder te dompelen voor 15-30 minuten in Disicide.

Wipes en Towels is wat elke nagelstylist nodig heeft in de salon. De Brush(penceel) Wipes zijn zo ontworpen speciaal voor de Brush(penceel), en de Nail Wipes zijn fantasticsh voor het voorbereiden van de natuurlijke nagel.

De Magnetic accessoires zijn ontworpen zodat de nagelstylist zijn werk makkelijker wordt, en ook helpen zij om het kunstwerk welke gecreëerd is in de salon mooi te laten zien.

Om tijdens de werkzaamheden jezelf te beschermen adviseren we om handschoenen en mondkapjes te gebruiken. Voor een lange duur blootgesteld te worden aan de nagelproducten kunnen een allergische reactie veroorzaken.