• Basis Producten

Magnetic biedt de nail technicians eindeloze mogelijkheden, keuzevrijheid en een combinatie hiervan. Magnetic Gels heeft de internationale norm gezet en word ook zo erkend door de industrie.

Het gemak van het aanbrengen en de duurzaamheidresultaat van gelpolish revolutioneert de service wat naar de klant word gebracht. De superieure hecthing voorkomt het afbreken van het oppervlak en geeft het een wekenlange gebruiksduur.

Een gel wat voelt als acryl, maar zonder de tijdsnood want het verhard net als gel in Led of UV. Met Powergel kan je elke vorm naar wens creëren. Het is gemakkelijk te Pinchen, het is sterk en heeft stabiele kleuren.

Magnetic acryl is gebalanceerd, ontworpen en geoptimaliseerd voor flexibiliteit en structuur in het eindresultaat. Door het mixen van het product kan allerlei perfecte combinaties behaald worden.

Seal & Protect beschermd de natuurlijke nagel, en helpt met het repareren van de beschadigde nagels, en het geeft een perfecte hechting met alle nagel producten. Ook zorgt het ervoor dat het gelift(t)e stukken van de kunstnagel weer verbind. Een absolute ”Must Have” voor elke nagelstylist!!

De magnetic primers verbeteren de hechting van Gel, Acryl en Gelpolish op natuurlijke nagels en kunstnagels. De zuurvrije primers horen toegepast te worden als een dunne laag over de gehele nageloppervlak.